10 loistavaa ideaa jääkaapin pitämiseen puhtaana ja järjestyksessä

by Jaxton Augustus
0 comment

Kun olet nälkäinen, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on sekaisin sotkuisessa jääkaapissa ja yrittää löytää jotain syötävää. Nämä yksinkertaiset mutta tehokkaat hakkerit auttavat sinua pitämään jääkaapin aina siistinä ja siistinä pienellä vaivalla.

Helppo puhdistaa matot

Kukaan ei pidä sotkuisen jääkaapin hankaamisesta. Voit tehdä elämästäsi hieman helpompaa asettamalla helposti puhdistettavia mattoja jääkaapin jokaiselle hyllylle. Voit ostaa rullan PVC:tä tai vastaavaa helposti puhdistettavaa materiaalia ja leikata sen sitten jääkaapin hyllyn kokoiseksi.

Vältä maitotuotteita ovessa

Vältä laittamasta jääkaapin oveen maitotuotteita, kuten maitoa, kermaa, juustoa tai jogurttia. Tämä alue on altis lämpötilanvaihteluille, jotka voivat olla haitallisia maitotuotteille. Säilytä niitä sen sijaan erillisellä hyllyllä jääkaapin sisällä.

Lasipurkit

Mason-purkit ovat loistava ja edullinen tapa järjestää jääkaappisi ja myös ruokakomerosi tavarat. Ne sopivat erilaisten jauhojen, papujen ja pastan säilytykseen. Merkitse purkit, jotta etsimäsi on helpompi löytää nopeasti. Voit myös leikata tuoreen salaatin ja laittaa sen muurauspurkkiin ja sulkea, jotta se pysyy tuoreena jääkaapissa pidempään.

Koreja

Korit tarjoavat myös kätevän tavan säilyttää tavaroita. Niitä voidaan käyttää mausteiden, kuten salaattikastikkeiden ja kastikkeiden, säilyttämiseen. Voit ryhmitellä ne luokkiin, jotta ne on helpompi löytää jääkaapistasi.

Alahyllyn liha

Säilytä kaikki raaka liha ja äyriäiset jääkaapin alaosassa. Tämä estää niitä tippumasta ja saastuttamasta muita jääkaapissasi olevia elintarvikkeita. Varmista myös, että raaka liha säilyy astiassa ja että alue puhdistetaan säännöllisesti.

Kuivapoistomerkki

Haluatko tietää aina tarkalleen, mitä jääkaapissasi on? Yksinkertainen tapa tehdä tämä on kirjoittaa kuivauspyyhkimen avulla luettelo kaikista jääkaapin tuotteista. Voit sitten säätää kohteita niiden laskeessa. Jos tämä tuntuu liian raskaalta työltä, voit aina käyttää kuivaa pyyhekumia luodaksesi luettelon kaikista tuotteista, jotka sinun on ostettava, kun menet seuraavaan kauppaasi. Kuivamerkkiä voidaan käyttää suoraan jääkaapin pinnalle tai valkotaululle.

Eat Me First Box

Idea on yksinkertainen – hanki laatikko, jossa on etiketti “syö minut ensin”. Laita kaikki irtoamassa olevat vihannekset ja kastikkeet laatikkoon, jotta ne eivät mene hukkaan.

Kuva

Lopuksi yksinkertainen vinkki on ottaa valokuva jääkaapin ja ruokakomero sisällöstä ennen ostoksille lähtöä. Näin näet helposti, mitä sinulla on ja mitä sinulla ei ole, kun menet ruokakauppaan.

Noudata yllä olevia vinkkejä ja saat varmasti siistin ja järjestetyn jääkaapin hetkessä.

You may also like

Leave a Comment