5 upeaa puutarhanhoitosovellusta Kaikki aloittelijat tarvitsevat aloittaakseen istutuksen heti

by Jaxton Augustus
0 comment

Lyön vetoa, että näet paljon kauniita puutarhoja, kun kävelet naapurustossasi, ja jotkut heistä todennäköisesti kasvattavat myös paljon maukkaita vihanneksia. Jos haluat kopioida ne, et voi vain hypätä sisään ilman, että olet ensin oppinut tulemaan päteväksi puutarhuriksi, mutta älä huoli, koska se ei ole vaikeaa, jos sinulla on oikeat tiedot käsillä. Tässä on muutamia loistavia puutarhanhoitosovelluksia, jotka antavat sinulle upeat tiedot kämmenelläsi.

Puutarhaopas!

Kun haluat puutarhasi näyttävän erikoiselta, sinun on täytettävä pääsi mahdollisimman suurella tiedolla ennen kuin teet mitään, muuten saatat myydä itsesi lyhyeksi. Puutarhanhoitooppaasta löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää istutuksesta! sovellus, ja siinä on jo yli 7 000 kasvia selattavana. Jotkut niistä ovat jopa trooppisia, jos haluat puutarhasi näyttävän paratiisilta. Se on loistava puutarhanhoitoopas aloittamiseen, ja monet ihmiset lataavat sen joka ikinen päivä.

Bugs in the Garden

Voit istuttaa puutarhaasi niin monta asiaa kuin haluat, mutta ei kestä kauan, kun kaikki hajoaa, jos päädyt pilaamaan luomuksesi. Sinun on löydettävä tapa lopettaa se, ja Bugs In The Garden opettaa sinulle, kuinka se tehdään. Vain siksi, että puutarhassasi on vikoja, se ei välttämättä tarkoita, että se olisi huono asia, koska jotkut voivat itse asiassa karkottaa tuholaisia, joten voit selvittää tarkat hyönteiset, jotka ryömivät puutarhassasi, jotta et mene sinne. päästä eroon vääristä.

Puutarhanhoitotyökalupakki

Kuten monet markkinoilla olevat puutarhanhoitosovellukset, Gardening Toolkit kertoo sinulle, milloin sinun pitäisi istuttaa tiettyjä asioita vuodenajasta riippuen, mutta se menee myös paljon syvemmälle antamalla sinun seurata kaikkea puutarhassasi. Jos puutarhasi on suuri, se on melko helppo unohtaa, mutta kun tiedät mitä tapahtuu, pystyt huolehtimaan kaikesta kunnolla. Sovellus antaa sinulle myös neuvoja asuinpaikkasi perusteella, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää sitä tehokkaasti.

Tomaattiottelu

Tomaatit ovat luultavasti yksi helpoimmista asioista, joita kuka tahansa voi aloittaa kasvattamaan puutarhassaan, ja ne ovat myös herkullisia, mutta voit valita useamman lajin, ja Tomato Match auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Kun olet päättänyt, mitä etsit tomaateistasi, sovellus palauttaa luettelon vaihtoehdoista ja tarjoaa jopa linkkejä, joiden avulla voit klikata ja ostaa siemeniä aloittaaksesi heti.

Vihannespuu

Jos haluat löytää uuden harrastuksen, voit valita huonomman kuin kasvisten istuttaminen puutarhaan kahdesta suuresta syystä. Ensimmäinen on tietysti se, että sinun ei tarvitse edes poistua kotoa tehdäksesi sitä, lukuun ottamatta satunnaista matkaa paikallisiin puutarhakeskuksiin, mutta suurin syy on tyytyväisyys, jonka saat syömällä itse kasvattamaasi ruokaa. Vegetable Tree on täynnä hienoa tietoa, jonka aloittelija tarvitsee saadakseen kaiken käyntiin sujuvasti.

Hyvä aika aloittaa

Jos haluat alkaa istuttaa asioita nyt, on hyvä aika alkaa oppia, mitä sinun tulee tehdä. Jos lataat nämä sovellukset, olen varma, että pääset toimimaan viikonloppuun mennessä, mutta valitettavasti sinun on odotettava hieman kauemmin, kunnes näet kauniiden luomuksesi toteutuvan.

You may also like

Leave a Comment