Mukit painatuksella ovat suosittu lahja töihin ja kotiin 

by Jaxton Augustus
0 comment

Muki on monen arjessa mukana, kun työ- ja vapaa-aikaa halutaan tahdittaa kahvitauoilla. Kahvimuki on monelle henkilökohtainen tavara ja siihen saa lisää personointia painatuksella. Mukit painatuksella onkin suosittu lahja esimerkiksi yrityksien keskuudessa. Tämä artikkeli on sponsoroitu.

Mukeja painatuksella voi tilata kätevästi netistä, mihin esimerkiksi Axon Profil on erikoistunut. Axon Profil toimii kaikissa Pohjoismaissa ja sen laajaan valikoimaan voi tutustua muun muassa heidän suomenkielisillä sivuillaan. Kaikki painatuksella varustetut mukit osoitteessa axonprofil.fi 

Laaja valikoima mukeja 

Axon Profil tarjoaa laajan valikoiman eri tuotteita, joita voi ostaa lahjaksi tai omaan käyttöön. Lahjaksi niitä voi ostaa perheenjäsenille tai ystäville, mutta myös yrityslahjat ovat erittäin suosittuja. Mukit painatuksella kuuluvat Axon Profilin suosituimpiin tuotekategorioihin ja laaja valikoima sisältää jopa yli 250 mallia. 

Materiaalina löytyy lähes kaikkea, mitä kuvitella saattaa – kertakäyttöisistä paperimukeista teräksisiin termosmukeihin. Painatuksella varustetut paperimukit toimivat hyvänä valintana silloin kun on tarve kertakäyttöisistä mainosmukeista. Esimerkiksi kahviloissa halutaan antaa asiakkaille take away -mukeja, johon on painettu kahvilan logo.  

Kahvin käyttö toimistossa onnistuu myös Axon Profilin tuotteilla ja ne ovat itse asiassa erittäin suosittuja. Keraaminen kahvimuki on ajaton ja kestävä. Mukien painoala on usein suuri ja mukia voi käyttää parhaassa tapauksessa vuosia.  

Metallimukit painatukset sopivat niin ikään mainostarkoituksiin. Ryhmästä voi esimerkiksi kestävän metallimukin tai termosmuki, joka sisältää tiiviin korkin ja miellyttävän silikonisen otepinnan. Metallimukit sopivat täydellisesti pitkäkestoiseen mainoskäyttöön.  

Syitä mukien hankkimiseen 

Mukien ostaminen painatuksella kannattaa monesta syystä. Esimerkiksi yritykset ostavat niitä omaan, sisäiseen käyttöönsä. Tällöin omalla logolla varustettuja mukeja voi löytyä yrityksen toimistosta, kuten kokoushuoneista, taukotiloista ja henkilökunnan keittiöstä.  

Tällaiset mukit voivat olla loistava työkalu yrityksen sisäiseen markkinointiin, koska ne luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta henkilöstön sisällä. Ne toimivat myös erinomaisesti yrityksen ulkoisessa markkinoinnissa esimerkiksi silloin, kun asiakkaat tai muut sidosryhmät tulevat vierailulle ja heille tarjotaan kahvit. Mukit painatuksella huokuvat ammattimaisuutta ja niitä voi antaa jopa lahjaksi työntekijöille ja asiakkaille. Axon Profil tarjoaa useimmille mukeilleen hienon lahjapakkauksen.  

Lisäksi logolla varustetut mukit ovat melko edullisia. Jotkut asiakkaat ovat jopa havahtuneet siihen, että ne logomukit voivat olla jopa edullisempia kuin tavalliset kappaleet kaupassa. Mukien suuri painoala ja pitkä käyttöikä tekevät logomukeista suosittuja liikelahjoja ja mainostuotteita.  

Vinkkejä logomukin hankintaan 

Axon Profilin valikoima on niin suurta, että se saattaa hämmentää ensikertalaista. Oikea mukityyppi ja malli saattaa tuntua vaikealta valinnalta. Niissä kannattaa muistaa muutama perussääntö, joilla pääsee jo pitkälle.  

Ensinnäkin toimistolle kannattaa valita keramiikkamuki. Elegantimpaa tyyliä saa todennäköisesti posliinimukeista ja ne ovat hieman ohuempia kuin tavallisemmat keramiikkamukit. Kestävämpää mallia saa metallimukeista ja erityisyyttä voi hakea esimerkiksi lasimukeista, jotka voi niin ikään painatuttaa Axon Profililla.  

You may also like

Leave a Comment