The Zen Of Pallet Handling: 5 välttämätöntä konetta varastollesi

by Jaxton Augustus
0 comment

Varastotoiminnassa on aina parantamisen varaa, ja harvat alueet ovat yhtä hedelmällisiä kuin lavojen käsittely. Monet varastopäälliköt huomaavat, että heidän henkilöstönsä tuottavuus heikkenee kuormalavojen siirrossa, varastoinnissa ja käsittelyssä. Tässä on viisi tärkeää konetta, jotka voivat auttaa parantamaan varastotoimintojasi.

1. Lavojen nostopöytä

Kuten nimestä voi päätellä, nämä koneet yksinkertaisesti nostavat lavoja vyötärön korkeudelle, jotta työntekijät voivat helposti ladata tai purkaa ne. Lavapöydät voivat olla joko jousikäyttöisiä tai hydraulisesti toimivia. Jousikäyttöiset lavanostinpöydät ovat halvempia ostaa ja huoltaa, mutta hydraulipöytien ansiosta työntekijät voivat työskennellä nopeammin. Nostopöydät ovat välttämättömiä varastoissa, joissa tuotteita tai tavaroita siirretään rullasänkypöydillä. Lavapöydät nostavat lavat vyötärön korkeudelle. Tämä tekee kuormalavojen käsittelystä turvallisempaa ja helpompaa työntekijöille ja vähentää tapaturmien määrää.

2. Lavojen kääntöpöytä

Monista varastoista puuttuu lavan kääntöpöytiä, vaikka aikaa ja vaivaa voidaan säästää. Kääntyvien pöytien avulla jokainen työntekijä voi nopeasti ja helposti pyörittää lavaa tai lavapinoa. Nämä koneet mahdollistavat henkilöstön työskentelyn tehokkaammin ja vähentävät loukkaantumisriskiä, ​​koska kapenevat reunat helpottavat käsikäyttöisten haarukkatrukkien rullaamista ylös ja alas.

3. Paletin invertteri

Lavainvertterit ovat välttämättömiä minkä tahansa varaston sujuvalle toiminnalle. Paletin invertterien avulla henkilökunta voi kääntää kuormia ja “tasoittaa” väärin pinottuja kuormia. Tämä säästää valtavasti aikaa verrattuna kuormalavojen raivaukseen ja pinoamiseen. Yksi usein huomiotta jätetty etu on se, että invertterit auttavat vähentämään kutistumista. Invertterit helpottavat työntekijöiden vaurioiden minimoimista hakemalla vahingoittuneet laatikot lavan pohjalta.

4. Lavan kallistuslaite

Jos varastotoiminnot vaativat työntekijöitäsi siirtämään tavaroita lavalta toiselle, tarvitset lavakallistinta. Monet varaston työntekijät, joilla ei ole pääsyä kallistuskoneeseen, joutuvat manuaalisesti raivaamaan ja pinoamaan tavarat tai tuotteet lavalta toiselle. Tämä on yksi syy siihen, miksi varastotoimintojen ulkoistaminen säästää usein rahaa, koska henkilökunta on yksinkertaisesti huonosti varustautunut. Yksi esimerkki siitä, kuinka kallistuslaitteet voivat auttaa, on, kun tuoreet tavarat toimitetaan muovisella jakelulavalla ja ne on siirrettävä muovilavalle kylmähuonevarastointia varten. Lavojen kallistuslaitteet mahdollistavat sen, että jokainen työntekijä voi pyörittää lavan koneelle, kallistaa lavan ja sen sisällön turvallisesti sivuun, poistaa yhden lavan ja vaihtaa sen toiseen lavan. Kone ohjaa tavarat turvallisesti uuteen pakkaukseen. Kallistuslaitteet säästävät myös työntekijöiden aikaa, kun ne sijoittavat pakastetiloja kylmävarastointiin tarkoitettujen laatikoiden väliin.

5. Lavojen jakelulaite

Kysymys lavojen varastointipaikasta on jokaisen varastonjohtajan ongelma. Monet varastot vain palkkaavat trukin kuljettajan pinoamaan käyttämättömät kuormalavat ja varastoimaan ne ulkona. Tämä aiheuttaa valtavia ongelmia työntekijöille, jotka tarvitsevat pääsyn kuormalavoille. Lavaannostelijaan investoimalla varastosi henkilökunta voi turvallisesti löytää ja noutaa omat lavat ilman erikoislaitteita. Annostelijat vapauttavat tilaa, vähentävät loukkaantumisriskiä ja auttavat työntekijöitä työskentelemään tehokkaammin.
Johtopäätös
Nämä viisi konetta ovat varastotoimintojen sujuvan lavojen käsittelyn ytimessä. Mitä koneita käytät varastossa? Kerro meille, mitkä koneet olet kokenut eniten hyödyllisiksi jättämällä meille kommentin alle!

You may also like

Leave a Comment