Miljoonan dollarin varasto – 5 vinkkiä täydellisen lavainvertterin valitsemiseen

by Jaxton Augustus
0 comment

Lavainvertterit auttavat varastohenkilöstöä kääntämään materiaaleja, keräämään vaurioituneita tavaroita, nostamaan kuormia, vähentämään työvoimaa ja eliminoimaan selkävammoihin liittyviä työkyvyttömyyskustannuksia. Siksi on yllättävää, että niin harvoissa varastoissa on invertterikoneita. Lavan invertterin ostaminen on kuin muuttaisi varastollesi miljoona dollaria. Voit säästää kustannuksia, parantaa tuottavuutta ja alentaa kutistumisastetta. Jos olet valmis muuttamaan varastoasi, tässä on viisi vinkkiä täydellisen lavainvertterin valitsemiseen.

Vinkki 1. Valitse ruostumaton teräs puhdastiloihin tai syövyttävissä oloissa

Ensimmäinen vinkki on harkita, missä invertteriä käytetään. Normaalissa varastoympäristössä ruostumaton teräs on tarpeeton. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu invertteri on kuitenkin oikea valinta varastoihin, joissa on syövyttäviä olosuhteita tai puhdastilat, joissa vaaditaan jatkuvaa pesua. Tämä minimoi kosteuden tai muiden kemikaalien aiheuttaman korroosion mahdollisuuden.

Vinkki 2. Osta mittatilaustyönä valmistettuja invertteriä kuormitusvaatimuksiesi mukaan

Jos käsittelet monenlaisia ​​lavakokoja, saatat haluta yksinkertaisesti kaksoispuristinmuuntimen, jossa on kaksi liikkuvaa pöytää. Nämä kestävät mitä tahansa erittäin korkeista 100 tuuman kuormista aina 20 tuuman kompakteihin. Jos kuitenkin tiedät kuormitustarpeesi, valitse mittatilaustyönä valmistetut invertterit, jotka on suunniteltu käsittelemään kuormituksiasi. Tämä vähentää henkilöstösi työtaakkaa ja minimoi loukkaantumisriskin.

Vinkki 3. Älä säästä turvallisuudesta

Lavan invertterit auttavat alentamaan kutistumisastetta tekemällä henkilöstön nopean ja helpon tavaroiden tasaamisen tai vaurioituneiden esineiden poistamisen lavan pohjalta. Perusinvertterityyppi on trukilla ladattu lavainvertteri, jota käytetään vivulla, painonapilla tai radiokauko-ohjaimilla. Harkitse turvaominaisuuksiin sijoittamista. Jos mahdollista, investoi valoverhoihin, kehäsuojiin ja lukituspysäytteisiin, jotta henkilökuntasi pysyy turvassa.

Vinkki 4. Valitse lattialla kuormitetut invertterit, jos käytät haarukkavaunuja

Tämä vinkki koskee varastoja, joiden henkilökunta käyttää käsikäyttöisiä tai sähköisiä haarukkavaunuja. Jos haarukkatrukit käsittelevät vain lavojasi, tämä vinkki ei päde, sillä tavallista trukilla lastattua invertteriä voidaan käyttää. Jos työntekijäsi kuitenkin käyttävät haarukkatrukkeja, tarvitset maanpinnan tasolla lattialla kuormitetun invertterin. Niissä on viistolevyt, jotka mahdollistavat haarukkatrukkien helpon pääsyn. Tämä ominaisuus on hyödyllinen myös, jos haluat sijoittaa invertterin paikkaan, jossa trukkeja on rajoitettu.

Vihje 5. Valitse ramppikuormitetut invertterit, jos esineesi eivät voi liikkua

Ramppikuormitetuissa inverttereissä on raskaat tukikulmaukset, jotka ovat ihanteellisia sellaisten esineiden käsittelyyn, jotka eivät voi liikkua inversioiden aikana. Jos esimerkiksi käsittelet painettuja materiaaleja tai liukkaita esineitä, voit saada ne liikkumaan käännösprosessin aikana. Ramppikuormaajat sopivat ihanteellisesti näiden tavaroiden käsittelyyn, koska kulmat pitävät materiaalit paikoillaan käytön aikana.
Johtopäätös
Näiden viiden vinkin pitäisi auttaa ketään muuttamaan varastoaan miljoonalla dollarilla valitsemalla täydellinen lavainvertteri. Invertterit ovat monimutkaisia ​​laitteita, ja useimmat yritykset tarvitsevat ammattiapua oikean valinnan tekemiseen. Puolueetonta neuvontaa varten kannattaa pyytää yritykseltä, jolla on kokemusta varastotoimintojen avustamisesta, säästämään rahaa mielipiteensä vuoksi. Jos olet ostanut lavainvertterin, mitä mieltä olet vinkeistämme? Onko sinulla neuvoja, jotka haluaisit lisätä? Jätä meille kommentti alle!

You may also like

Leave a Comment